Weebosch

Mijn naam is Lieneke Verspaandonk ik ben geboren in 1971 in Riethoven. Ik heb twee puberzonen van nu 17 en 19 jaar die door de weeks met mij in Reusel wonen. Sinds 1 oktober 2022 ben ik dorpsondersteuner in de Weebosch. Daarnaast ben ik ook werkzaam als dorpsondersteuner in Riethoven en ik merk nu al wel de voordelen van op 2 plekken binnen een gemeente werken.

Mijn belangrijkste taak is het verbinden van …. Vraag en aanbod, initiatieven, formele zorg en burenhulp. Maar ook nieuwe ideeën ondersteunen en vooral ook koesteren en zorgen voor al het moois wat al bestaat blijft bestaan! Hoe? Met jullie als inwoners!
Mijn opdrachtgever is het bestuur van dorpsraad Weebosch en inhoudelijke aansturing gebeurd door de bewoners die zitting hebben in de begeleidingscommissie. Deze vertegenwoordigen ieder een eigen deel van het dorp. De eerste fiets en wandeltochten hebben me al veel mooie bijzondere plekjes laten zien. Een belangrijk speerpunt wat me is meegegeven vanuit bestuur en begeleidingsgroep is de betrokkenheid van de jeugd bij het dorp!

Ik heb ruim 20 jaar gewerkt bij diverse organisaties voor welzijnswerk in zowel stad als dorp. De laatste 10 jaar als zelfstandige. Heerlijk is het om direct in opdracht van de bewoners zelf te mogen werken! Het organiseren van het MEEDOEN is mijn sterke kant gebleken. Mijn motto is al jaren DOEN wat WEL kan, dus …. Laat maar van je horen, doe maar mee.

Ik nodig je van harte uit op de koffie, hierbij wat momenten waar je zo kan binnenlopen voor een kop koffie een praatje en me in het echt te ontmoeten.

  • Maandag 12 december ben ik bij de openbare dorpsvergadering om 20.00 uur
  • Woensdag 14 december van 19.00 tot 20.00 is de jongerenruimte open voor alle jeugd en hun ouders
  • Vrijdag 16 december van 10.00 tot 12.00
  • Maandag 19 december van 19.00 tot 20.00 is de jongerenruimte open voor alle jeugd en hun ouders

Kom vooral een keertje langs? Heb je liever dat ik bij je thuis langs kom? Dat kan ook bel me dan vooral. Mijn voorlopige telefoonnummer waarop ik bereikbaar ben is 06-52174910 of via de mail; dorpsondersteuner@deweebosch.nl.