Soms…ben ik ook stil

En alhoewel ik hoop dat ik het  niet mag uitvoeren is de eer alleen al…. iets om dankbaar voor te zijn en even stil te staan…..

Mijn vriend en ik hebben een testament opgesteld omdat wij niet alleen maar van het leven genieten maar soms ook over de dood nadenken. Als wij allebei tegelijkertijd overlijden, erft Lieneke Verspaandonk 30% van ons bezit en alle gereedschappen van onze beide bedrijven. o.a. www.ideeenrijk.nu

Wij weten dat Lieneke het onder de mensen verdeeld die niets of weinig te besteden hebben en dat er mooie projecten mee op gang worden gezet, die juist onder aan de piramide beginnen! Haar sociale adder is niet alleen onuitputtelijk maar ook eerlijk, open en oprecht. Wij vertrouwen erop – sterker nog: wij weten – dat het bij Lieneke in goede handen is en dat er ook daadwerkelijk iets mee wordt opgebouwd wat mensen op lange termijn helpt en ondersteund.

Geld maakt niet rijk. Waar je daadwerkelijk rijk van wordt zijn ervaringen, leermomenten, zelfontplooiing en contacten met hartelijke en warme mensen.”

Annika Šakić
www.annikasakic.com